homepage

centrale verwarming

loodgieterswerken

sanitair

zinkwerken

dakbedekking

service & onderhoud

contact

 
 

Erkend gastechnisch installatiebedrijf
WIDÉBO Installaties heeft door jarenlange ervaring en diverse relevante opleidingen, veel kennis opgedaan. De specialistische kennis beperkt zich niet alleen tot inhoudelijk technische zaken, maar wij weten ook precies aan welke eisen een gas installatie moet voldoen. Wij zorgen ervoor dat gas installaties, ook in bestaande panden, volledig goed-gekeurd in bedrijf gesteld worden. Ook een aanpassing en/of een vervanging van een binnen gasleiding kan door ons zonder problemen direct worden uitgevoerd. Een veilige gas installatie is van levens-belang. Daarom leggen wij gasleidingen aan volgens de praktijk-richtlijnen gasinstallaties NPR 3378 en de NEN 1078.

Erkend Water technisch installatiebedrijf
Het loodgieters vak omvat een breed pakket van diensten. De kern bestaat uit het aanleggen en repareren van warm- en koud water-leidingen voor woningen en bedrijven, van eenvoudige tot zeer gecompliceerde installaties.
Iedereen wil graag schoon en helder drinkwater hebben en natuurlijk met voldoende waterdruk op alle kranen. Omdat veel mensen denken dat de drinkwaterleidingdruk altijd overal voldoende is, heeft het goed mis. Hierbij komt veel meer kijken dan iedereen zomaar denkt. Wij kunnen voor u precies berekenen welke diameter buis er gelegd moet worden om overal wel de druk te halen die nodig is, en wij kunnen ook voor u berekenen of de leidingwachttijd van u warmwaterleiding niet
te lang is. Daardoor vernieuwen, herstellen en leggen wij drinkwater-leidingen aan volgens de voorschriften van de Vewin en de NEN1006.


 
  WIDÉBO installaties • Bradleystraat 2, 5103 TK Dongen • Tel: 06-46087090 • Fax: 0162-850642 • Email: info@widebo.nl