homepage

centrale verwarming

loodgieterswerken

sanitair

zinkwerken

dakbedekking

service & onderhoud

contact

 
 

Zinkwerken

Bij Widébo Installaties hoort passie voor het materiaal en het vak.
Dak-werken met zink in alle denkbare maten en soorten kunnen zonder problemen worden verzorgd door ons. De specifieke eigenschappen van zink zorgen voor de perfecte uitstraling van moderne en oude gebouwen.

Zinken dakgoot
Bent u geïnteresseerd in een zinken dakgoot dan hoeft u niet verder te zoeken. Of het nu gaat om mastgoten, standaardgoten of een bak-goot in beugels, een zinken dakgoot op maat verwerkt in een houten betimmering, het is geen probleem. Widébo Installaties kan u adviseren over zink. Wij houden bijvoorbeeld rekening met het uitzetten en krimpen van uw zink en de daarbij passende expansie-onderdelen. Hoeken, kralen, waterkeringen, steekpijpjes, eindschotjes, etc. De zinken dakgoten worden veelal op maat in 3 meter-stukken aangebracht, maar kunnen indien u dit wenst ook in 1-meter stukken worden aangeleverd. Om uw nieuwe zinken dakgoot helemaal af te maken, kunnen wij u de gewenste zinken regenpijpen leveren, compleet met wrongen voor de afwerking van uw hemelwaterafvoer. Zo maakt u van uw zinkwerken een mooi geheel. Ook leveren we de gewenste vergaarbakken in zink.

Zinkwerk toepassingen
Zinken dakbedekkingen, dakgoten, kilgoten, regenpijpen, vergaarbaken, dakkapellen, vijver-rand toepassingen, er kan heel veel met zink. Het toepassen van zinken daken is een opkomende ontwikkeling. Architecten gebruiken zink steeds vaker als bekleding omdat ze hiermee de mooiste vormen kunnen maken die met standaard kunstof materialen niet te realiseren zijn.

De toepassing van zink bij de bouw heeft vele voordelen, zoals zijn uitstekende verwerkingsmogelijkheden, duurzaamheid en uitstraling. Bovendien staat het garant voor kwaliteit met een zeer lange levensduur en biedt zink een effectieve bescherming tegen weer en wind.

Wilt u de prijs van bijvoorbeeld de reparatie van uw zinken goot of de prijs van een nieuwe zinken dakgoot? Wij helpen u graag met al uw zinkwerk.

U kunt met ons contact opnemen voor al uw vragen over zinken dakgoten, zinken daken of elk ander zinkwerk.


 
  WIDÉBO installaties • Bradleystraat 2, 5103 TK Dongen • Tel: 06-46087090 • Fax: 0162-850642 • Email: info@widebo.nl